TV Movie Movies
Trollhunters: Rise of the Titans (2021)

Trollhunters: Rise of the Titans (2021)

Trollhunters: Rise of the Titans (2021)
IMDb: 6.8
104 min

Heronjtë duhet të bashkohen për të luftuar magjinë e Urdhrit të Arkanës e cila rrezikon Tokën.

Country: 
Believe Me: The Abduction of Lisa McVey (2018)

Believe Me: The Abduction of Lisa McVey (2018)

Believe Me: The Abduction of Lisa McVey (2018)
IMDb: 7.1
87 min

Bazuar në një ngjarje të vërtet, kjo është historia se si një vajzë e e duroi dhunën dhe vuajtje të paimagjinueshme për të mbijetuar dhe bëri gjithçka që të tregonte…

Country: 
A Christmas Prince (2017)

A Christmas Prince (2017)

A Christmas Prince (2017)
IMDb: 5.8
92 min

Kur një gazetare hyn e infiltruar si mësuese për të marrë informacione të brendshme rreth një princi donzhuan, ajo ngatërrohet në disa intriga mbretërore dhe përfundon duke gjetur dashurinë- por…

Country: 
An Unexpected Christmas (2021)

An Unexpected Christmas (2021)

An Unexpected Christmas (2021)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një shkrimtar fjalimesh bën marrëveshje me ish të dashurën e tij për të pretenduar se janë çift për të kaluar Krishtlindjet me familjen e tij. Nuk kalon shumë kohë dhe…

Valentine Ever After (2016)

Valentine Ever After (2016)

Valentine Ever After (2016)
IMDb: 6.7
84 min

Kur një aksident i kthen pushimet në Vioming në shërbim komunitar, vajzat e qytetit të madh Xhulia dhe Sidnei zbulojnë një kauzë bamirësie që mund të ndryshojë jetën e tyre….

Country: 
Genre: Romance, TV Movie
Ray Donovan: The Movie (2022)

Ray Donovan: The Movie (2022)

Ray Donovan: The Movie (2022)
IMDb: N/A
N/A

Rei është i vendosur për ta gjetur Mikin dhe ta ndalojë atë përpara se të shkaktojë ndonjë masakër.

Country: 
Genre: Drama, TV Movie
Fyre (2019)

Fyre (2019)

Fyre (2019)
IMDb: 7.2
97 min

Një vështrim ekskluziv në prapaskenë mbi festivalin famëkeq të muzikës “Fyre”.

Country: 
Purity Falls (2019)

Purity Falls (2019)

Purity Falls (2019)
IMDb: 5.4
90 min

Një vit pas humbjes së burrit të saj, Nicole vendoset në Purity Falls me fëmijët e saj të rritur, Xhustina dhe Xhejson. Fqinja e tyre e pasur duket e këndshme,…

Country: 
Untitled Chris Watts Project (2020)

Untitled Chris Watts Project (2020)

Untitled Chris Watts Project (2020)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kur Kris Uots, lutej ne kamerat e televizionit, stoik dhe i vetëkënaqur, për kthimin e sigurt të gruas së tij shtatzënë, Shanan dhe dy vajzave të tij të vogla, sekrete…

Genre: Crime, TV Movie
Same Time, Next Christmas (2019)

Same Time, Next Christmas (2019)

Same Time, Next Christmas (2019)
IMDb: 6.7
N/A

Puthja e parë e Olivias ishte gjatë vizitës së përvitshme për Krishtlindje së saj në Hauai. Pasi u ndanë nga distanca dhe vitet, të dy ribashkohen në të njëjtin hotel…

Country: 
Genre: Romance, TV Movie
Brexit : The Uncivil War (2019)

Brexit : The Uncivil War (2019)

Brexit : The Uncivil War (2019)
IMDb: 7.0
92 min

Strategjisti politik Dominik Kumings drejton një fushatë popullore, por të diskutueshme për të bindur votuesit britanikë të largohen nga Bashkimi Europian nga 2015 deri në ditët e sotme.

Country: 
Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)

Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)

Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)
IMDb: 6.5
26 min

Kur Sidni shkatërron padashje gurin e vyer të Krishtlindjeve të Manit, ai përfundon në listën e të këqinjve të santës.

Country: