Uncategorized Movies
Pride Jewel (2022)

Pride Jewel (2022)

Pride Jewel (2022)
IMDb: 6.6
96 min

Babë dhe bir mbërrijnë në zonën e Gjirit të San Franciskos pasi një tërmet shkatërroi qytetin e tyre të vogël në Armeni. Në mosmarrëveshje për pabesinë enbabait të tij, Andre,…

Country: 
Genre: Uncategorized
Kung Fu Ghost (2022)

Kung Fu Ghost (2022)

Kung Fu Ghost (2022)
IMDb: N/A
95 min

Daisy trashëgon një pasuri të vjetër drithëruese nga gjyshi i saj i ndjerë, një mjeshtër i arteve marciale të cilin nuk e takoi kurrë. Kur ajo shfaqet në pronë, ajo…

Country: 
Genre: Uncategorized
The Policeman’s Lineage (2022)

The Policeman’s Lineage (2022)

The Policeman’s Lineage (2022)
IMDb: 6.1
119 min

Kur babai i tij vdes kur ishte i vogël, Çoi vendos të ndjekë hapat e tij si polic dhe të shohë sesi është jeta e një polici.

Country: 
Drastic Measures (2019)

Drastic Measures (2019)

Drastic Measures (2019)
IMDb: N/A
80 min

Një çift që po lufton për martesën e tyre shkojnë jashtë qytetit për fundjavë dhe përballen me vizitorë të papritur që i sfidojnë në çdo hap.

Country: 
Genre: Uncategorized
The Silent Natural (2019)

The Silent Natural (2019)

The Silent Natural (2019)
IMDb: 5.6
140 min

William Hoy ishte një nga kampionat e parë të lojtarëve të Bejsbollit të “Lidhjes së Madhe të Shurdhër” në vitet 1800. Duke qenë i shurdhër, ai futi në lojë sinjale…

Country: 
Genre: Uncategorized
When the Starlight Ends (2016)

When the Starlight Ends (2016)

When the Starlight Ends (2016)
IMDb: 5.6
85 min

Një shkrimtar duhet të zgjedhë midis punës së tij dhe dashurisë. Vite më pas, ai hedh sytë prapa për të parë nëse bëri zgjedhjen e duhur.

Country: 
Genre: Uncategorized
Out of Liberty (2019)

Out of Liberty (2019)

Out of Liberty (2019)
IMDb: 5.1
111 min

Një grup burrash të pafajshëm përpiqen të luftojnë për lirinë e tyre, teksa janë burgosur padrejtësisht në burgun e një qyteti të vogël në Misuri. Ata duhet të kapërcejnë paragjykime…

Country: 
Genre: Uncategorized