Western Movies
Old Henry (2021)

Old Henry (2021)

Old Henry (2021)
IMDb: 7.2
99 min

Një film aksion western rreth një fermeri i cili strehon në shtëpi një burrë të plagosur me një çantë parash. Kur vjen puna tek paratë, atij i duhet të vendosë…

Country: 
Apache Junction (2021)

Apache Junction (2021)

Apache Junction (2021)
IMDb: 3.9
1 min

Në një vend në Perëndimin e Egër të quajtur ”Kryqëzimi” nuk funksionon ligji dhe njihet ndryshe dhe si parajsa e kriminelëve. Një gazetare vjen për të kryer një kronikë në…

Genre: Action, Western
The Wild Bunch (1969)

The Wild Bunch (1969)

The Wild Bunch (1969)
IMDb: 7.9
135 min

Një grup të dëbuarish kërkojnë të bëjnë një plaçkitje të fundit gjigante ndërsa ”Perëndimi Amerikan tradicional” po e humbet shkëlqimin.

Country: 
The Legend of Molly Johnson (2021) a.k.a The Drover’s Wife

The Legend of Molly Johnson (2021) a.k.a The Drover’s Wife

The Legend of Molly Johnson (2021) a.k.a The Drover’s Wife
IMDb: 6.1
1 min

Një grua e vetmuar në mes të fushave përpiqet me mund të rritë fëmijët dhe të mbajë fermën e familjes, teksa i shoqi ndodhet larg.

Country: 
The Last Victim (2022)

The Last Victim (2022)

The Last Victim (2022)
IMDb: 4.9
103 min

Një sherif lokal ndjek një grup të jashtëligjshëm të ditëve moderne pasi ata kryejnë një krim të tmerrshëm në një qytet të shkretë në jugperëndim. Kur një profesor dhe burri…

Country: 
Terror on the Prairie (2022)

Terror on the Prairie (2022)

Terror on the Prairie (2022)
IMDb: 5.8
107 min

Në rrafshinat e Montanës, një grua kufitare duhet të mbrohet nga një bandë e pamëshirshme jashtëligjoresh, të prirur për hakmarrje.

Country: 
First Cow (2019)

First Cow (2019)

First Cow (2019)
IMDb: 7.1
122 min

Dy udhëtarë, të arratisur nga një bandë gjuetarësh hakmarrës në vitet 1820, ëndërrojnë të bëhen të pasur, por plani i tyre i dobët do t’i futë në telashe të papritura…

Country: 
Genre: Drama, Western
Murder at Yellowstone City (2022)

Murder at Yellowstone City (2022)

Murder at Yellowstone City (2022)
IMDb: 5.0
127 min

Një ish skllav shkoi në Yellouston në Montana për të gjetur një vend ku të jetonte, por të njëjtën ditë u vra një burrë që gjeti ar dhe qyteti i…

Country: 
Genre: Mystery, Western
The Power of the Dog (2021)

The Power of the Dog (2021)

The Power of the Dog (2021)
IMDb: 7.0
126 min

Fermeri karizmatik Fill Burbank ngjall frikë tek ata përreth tij. Kur vëllai i tij sjell në shtëpi një grua të re dhe djalin e saj, Filli i torturon ata derisa…

The Harder They Fall (2021)

The Harder They Fall (2021)

The Harder They Fall (2021)
IMDb: 6.6
139 min

Një hajdut zbulon se armiku i tij lirohet nga burgu dhe ribashkon skuadrën e tij për tu hakmarrë ndaj tij.

Country: 
Genre: NETFLIX, Western
The Last Son of Isaac Lemay (2021)

The Last Son of Isaac Lemay (2021)

The Last Son of Isaac Lemay (2021)
IMDb: 4.8
96 min

Një i jashtëligjshëm vrasës mëson se është i mallkuar nga një profeci: “Një nga fëmijët e tij do ta vrasë atë”. Për ta parandaluar këtë, ai vret secilin nga fëmijët…

Country: 
The Furnace (2020)

The Furnace (2020)

The Furnace (2020)
IMDb: 6.6
116 min

Për të shpëtuar nga shkretëtira, një mbajtës devesh i ri afgan bashkëpunon me një njeri misterioz në arrati me ar të vjedhur të kurorës.

Country: 
Genre: History, Western
News of the World (2020)

News of the World (2020)

News of the World (2020)
IMDb: 6.9
118 min

Një veteran i luftës civile pranon të dorëzojë një vajzë të vogël të marrë nga populli Kioua shumë vite më parë. Udhëtimi prej qindra kilometrash sjell rreziqe të mëdha ndërkohë…

Country: 
Hell on the Border (2019)

Hell on the Border (2019)

Hell on the Border (2019)
IMDb: 5.5
106 min

Arkansas, viti 1875. Pasi qëlloi 5 burra për të shpëtuar një gjykatës dhe më pas të hynte në Territorin Indian pas një banditi vdekjeprurës, Bes Rivs bëhet marshalli i parë…

Country: 
HD The Good the Bad and the Ugly (1966)

The Good the Bad and the Ugly (1966)

The Good the Bad and the Ugly (1966)
HD
IMDb: 8.8
178 min

Film western nje nder me te vleresuarit ne te gjitha koherat. I miri, i keqi dhe i shemtuari. Me aktor Clint eastwood ne nje nga rolet e tij me prestigjoze.

Country: 
Genre: Western