Search results for "Aimee-Ffion Edwards"
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 2
Season 4
Episode: 2
Air Date: 2017-11-22

Të dëshpëruar nga humbja që kanë pësuar, pas vdekjes së Johnnyt, Shelbyt mblidhen në Small Heath, ku Tommy bën thirrje për një armëpushim familjar, në mënyrë që të jenë të…

Episode Title: Heathens
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 1
Season 4
Episode: 1
Air Date: 2017-11-15

Janë Krishtlindjet dhe Tom Shelbi merr një letër që e bën atë të kuptojë që ai dhe çdo pjesëtar tjetër i familjes janë në rrezik. Ai e di që është…

Episode Title: The Noose
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 3
Episode: 6
Air Date: 2016-06-09

Teksa rusët testojnë “Kapelat e Errëta”, Tomi kupton se po ja hedhin. Por, ai ka një as nën mëngë.

Episode Title: Episode 6
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 2
Season 3
Episode: 2
Air Date: 2016-05-12

Tommy zbulon nivelin e misionit që i është dhënë dhe deri ku janë të gatshëm të shkojnë pagatorët e tij, në kërkim të fuqisë. Ndërkohë, aktivitetet e familjes së tij…

Episode Title: Episode 2
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 4
Season 3
Episode: 4
Air Date: 2016-05-26

Tommy planifikon një grabitje, por Polly shqetësohet, sepse ai do vrasë At Hughesin dhe i rrëfehet një prifti. Tommy fle me Tatianan, e cila tregon anën e saj të rrezikshme…

Episode Title: Episode 4
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1
Season 3
Episode: 1
Air Date: 2016-05-05

Është dita e shumëpritur e martesës së Thomas Shelbyt. Një vizitor misterioz vë në rrezik gjithë familjen Shelby dhe Thomasi e gjen veten të përfshirë në një rrjet intrige më…

Episode Title: Episode 1
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 5
Season 2
Episode: 5
Air Date: 2014-10-30

Tommy dhe Grace ritakohen dhe kujtojnë kohërat e vjetra, për këtë ai largohet nga May. Tashmë duhet të thurë planin për të vrarë Marshallin, por edhe t’i shpetojë djallëzive të…

Episode Title: Episode 5
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 2
Episode: 6
Air Date: 2014-11-06

Me ardhjen e ditës së Derbit, Tommy përballet me situata të vështira kundrejt armiqve të tij dhe zgjerimit të kompanisë që zotëron. Do ia hedhe paq edhe këtë herë?

Episode Title: Episode 6
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 2
Season 2
Episode: 2
Air Date: 2014-10-09

Tommy ofrohet për të ndihmuar Pollin për të kërkuar për fëmijët e saj, të cilët kohë më parë u morën prej saj. Në Londër, Tommy rrezikon jetën e tij duke…

Episode Title: Episode 2
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4
Season 2
Episode: 4
Air Date: 2014-10-23

Arthuri merr me forcë klubin Eden të Londrës, ndërkohë që Thomasi dhe trajneria e tij e re e kalit njihen më mirë.

Episode Title: Episode 4
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1
Season 2
Episode: 1
Air Date: 2014-10-02

Familja Shelby sapo ka pësuar humbjen e njërit prej anëtarëve të saj, por kjo gjë nuk i ndalon ata në vazhdimin e biznesit të tyre. Planet e Tomit për zgjerimin…

Episode Title: Episode 1
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 4
Season 1
Episode: 4
Air Date: 2013-10-03

Thomasi merr një licencë të ligjshme bastesh dhe punëson Gracen si sekretaren e tij. Xhoni njofton se do të martohet përsëri, por Thomasi nuk e pranon si nuse, prostitutën Lizzie….

Episode Title: Episode 4
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 5
Season 1
Episode: 5
Air Date: 2013-10-10

Vëllezërit Shelby kanë një vizitë të papritur nga një i afërm. Tomasi bashkëpunon dhe njëherë me policinë.

Episode Title: Episode 5
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 1
Episode: 6
Air Date: 2013-10-17

Tommy dhe Kapelat e Errëta përgatiten për një operacion të madh që shpejt komplikohet më tepër nga sa mendonin.

Episode Title: Episode 6