Search results for "BD Wong"
Eps11 Mr. Robot Season 2 Episode 11

Mr. Robot Season 2 Episode 11

Mr. Robot Season 2 Episode 11
Season 2
Episode: 11
Air Date: 2016-09-14

angela makes an unexpected acquaintance. elliot does the same. dom engages in an interesting ama.

Episode Title: eps2.9_pyth0n-pt1.p7z
Serie: Mr. Robot
Eps9 Mr. Robot Season 2 Episode 9

Mr. Robot Season 2 Episode 9

Mr. Robot Season 2 Episode 9
Season 2
Episode: 9
Air Date: 2016-08-31

angela wants more from evil corp than they want to give her. unsure if dark army is working w/ or against them, elliot and darlene seek answers. the truth is…

Episode Title: eps2.7_init_5.fve
Serie: Mr. Robot
Eps5 Mr. Robot Season 2 Episode 5

Mr. Robot Season 2 Episode 5

Mr. Robot Season 2 Episode 5
Season 2
Episode: 5
Air Date: 2016-08-03

elliot cant quit the game but tbh it proves bigger than expected. dom and fbi go to china to investigate five/nine. joanna is haunted– or hunted? darlene calls on angela…

Episode Title: eps2.3_logic-b0mb.hc
Serie: Mr. Robot
Eps4 Mr. Robot Season 2 Episode 4

Mr. Robot Season 2 Episode 4

Mr. Robot Season 2 Episode 4
Season 2
Episode: 4
Air Date: 2016-07-27

elliot friends ray, hopes he can help finally delete mr. robot. dom makes a big discovery. darlene wonders whos the bigger threat– fbi or dark army?

Episode Title: eps2.2_init_1.asec
Serie: Mr. Robot
Eps10 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)
Season 1
Episode: 10
Air Date: 2015-09-02

“Episodi i fundit i Sezonit 1”: Elioti bën një tjetër zbulim të madh rreth jetës së tij dhe fsociety. Bota e Tajrellit fillon të bëhet më e vogël. Anxhela ka…

Episode Title: eps1.9_zer0-day.avi
Serie: Mr. Robot
Eps8 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 8

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 8

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 8
Season 1
Episode: 8
Air Date: 2015-08-12

Allsafe hakohet dhe Elioti duhet të takohet me White Rose. Tyrell merret në pyetje nga policia ndërsa Eliotit i kujtohet se kush është ai në të vërtetë.

Episode Title: eps1.7_wh1ter0se.m4v
Serie: Mr. Robot