Search results for "Bruce Altman"
Eps10 Mr. Robot Season 2 Episode 10

Mr. Robot Season 2 Episode 10

Mr. Robot Season 2 Episode 10
Season 2
Episode: 10
Air Date: 2016-09-07

elliot starts to wonder if mr. robot has been lying to him. darlene tries to do the right thing. dom and fbi get closer.

Episode Title: eps2.8_h1dden-pr0cess.axx
Serie: Mr. Robot
Eps9 Mr. Robot Sezoni 1- Episodi 9

Mr. Robot Sezoni 1- Episodi 9

Mr. Robot Sezoni 1- Episodi 9
Season 1
Episode: 9
Air Date: 2015-08-19

Elioti duhet të përballet me sfidat e së shkuarës dhe të mësohet me familjen e re…

Episode Title: eps1.8_m1rr0r1ng.qt
Serie: Mr. Robot
Eps6 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 6

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 6

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 6
Season 1
Episode: 6
Air Date: 2015-07-29

Për të shpëtuar dikë Elioti hakon sistemin e burgut për të liruar një shitës droge, Loja e Tajrellit bëhet e çuditshme Anxhela heton vdekjen e mamasë së saj.

Episode Title: eps1.5_br4ve-trave1er.asf
Serie: Mr. Robot
Eps7 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 7

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 7

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 7
Season 1
Episode: 7
Air Date: 2015-08-05

Mr.Robot përpiqet të rikthejë sërisht grupin e “fsociety”; Angela arrin të krijoje marrëveshje me Colby-n; Tyrell takon sërisht gruan e Scott-it.

Episode Title: eps1.6_v1ew-s0urce.flv
Serie: Mr. Robot
Eps1 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 1

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 1

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 1
Season 1
Episode: 1
Air Date: 2015-05-27

Në MR. ROBOT, Elioti, një inxhenier për sigurinë kompjuterike ditën dhe një mbrojtës i njerëzve natën, rekrutohet nga një grup i panjohur hakerash për të shkatërruar firmën për të cilën…

Episode Title: eps1.0_hellofriend.mov
Serie: Mr. Robot