Search results for "David Dawson"
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 4
Season 1
Episode: 4
Air Date: 2013-10-03

Thomasi merr një licencë të ligjshme bastesh dhe punëson Gracen si sekretaren e tij. Xhoni njofton se do të martohet përsëri, por Thomasi nuk e pranon si nuse, prostitutën Lizzie….

Episode Title: Episode 4
Eps3 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 3
Season 1
Episode: 3
Air Date: 2013-09-26

Thomas Shelby planifikon të shkojë tek garat në Cheltenham për t’u afruar më shumë me Billy Kimberin. Duke e ditur oreksin e gangsterëve për gratë e bukura, Thomas fton Gracin…

Episode Title: Episode 3
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 2
Season 1
Episode: 2
Air Date: 2013-09-19

Thomas Shelby fillon një grindje me një familje cigane dhe më në fund takohet me inspektorin Campbell për të folur për armët e vjedhura.

Episode Title: Episode 2