Search results for "Jordan Bolger"
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 4
Episode: 6
Air Date: 2017-12-20

Në natën e ndeshjes së madhe, rreziku rri në hije për Thomas Shelbyn dhe familjen e tij. Kur Luca Changretta luan kartën e tij të fundit, Tommy vendos në lëvizje…

Episode Title: The Company
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 2
Season 4
Episode: 2
Air Date: 2017-11-22

Të dëshpëruar nga humbja që kanë pësuar, pas vdekjes së Johnnyt, Shelbyt mblidhen në Small Heath, ku Tommy bën thirrje për një armëpushim familjar, në mënyrë që të jenë të…

Episode Title: Heathens
Eps3 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 3
Season 4
Episode: 3
Air Date: 2017-11-29

Luca Changretta kupton kompleksitetin e armikut të tij, pasi pesha e traditës cigane varet nga Arthuri. Por a mund të ketë një tradhtar në mes të Kapelat e Errëta?

Episode Title: Blackbird
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 4
Season 4
Episode: 4
Air Date: 2017-12-06

Në një përndjekje të guximshme midis maces dhe miut, a do të mposhtet Tomi nga armiqtë e tij? Dhe me kthimin e një miku të vjetër, Tomi përpiqet të shpërqendrojë…

Episode Title: Dangerous
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 4 – Episodi 5
Season 4
Episode: 5
Air Date: 2017-12-13

Tommy përgatitet, teksa fillojnë konfliktet midis Kapelave të Errëta dhe Changrettës. Një marrëveshje është arritur, ndoshta me pasoja shkatërruese.

Episode Title: The Duel
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 5
Season 3
Episode: 5
Air Date: 2016-06-02

Teksa rusët testojnë “Kapelat e Errëta”, Tomi kupton se po ja hedhin. Por, ai ka një as nën mëngë.

Episode Title: Episode 5
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 3
Episode: 6
Air Date: 2016-06-09

Teksa rusët testojnë “Kapelat e Errëta”, Tomi kupton se po ja hedhin. Por, ai ka një as nën mëngë.

Episode Title: Episode 6
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 2
Season 3
Episode: 2
Air Date: 2016-05-12

Tommy zbulon nivelin e misionit që i është dhënë dhe deri ku janë të gatshëm të shkojnë pagatorët e tij, në kërkim të fuqisë. Ndërkohë, aktivitetet e familjes së tij…

Episode Title: Episode 2
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 4
Season 3
Episode: 4
Air Date: 2016-05-26

Tommy planifikon një grabitje, por Polly shqetësohet, sepse ai do vrasë At Hughesin dhe i rrëfehet një prifti. Tommy fle me Tatianan, e cila tregon anën e saj të rrezikshme…

Episode Title: Episode 4
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1
Season 3
Episode: 1
Air Date: 2016-05-05

Është dita e shumëpritur e martesës së Thomas Shelbyt. Një vizitor misterioz vë në rrezik gjithë familjen Shelby dhe Thomasi e gjen veten të përfshirë në një rrjet intrige më…

Episode Title: Episode 1
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 2
Season 2
Episode: 2
Air Date: 2014-10-09

Tommy ofrohet për të ndihmuar Pollin për të kërkuar për fëmijët e saj, të cilët kohë më parë u morën prej saj. Në Londër, Tommy rrezikon jetën e tij duke…

Episode Title: Episode 2
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4
Season 2
Episode: 4
Air Date: 2014-10-23

Arthuri merr me forcë klubin Eden të Londrës, ndërkohë që Thomasi dhe trajneria e tij e re e kalit njihen më mirë.

Episode Title: Episode 4
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 1
Season 2
Episode: 1
Air Date: 2014-10-02

Familja Shelby sapo ka pësuar humbjen e njërit prej anëtarëve të saj, por kjo gjë nuk i ndalon ata në vazhdimin e biznesit të tyre. Planet e Tomit për zgjerimin…

Episode Title: Episode 1