Search results for "Michael Gill"
Eps1 Mr. Robot Season 2 Episode 1

Mr. Robot Season 2 Episode 1

Mr. Robot Season 2 Episode 1
Season 2
Episode: 1
Air Date: 2016-07-13

one month later and omfg, five/nine changed the world. elliot in seclusion. darlene takes the lead. fsociety delivers malicious payload. TANGO DOWN? tbc.

Episode Title: eps2.0_unm4sk-pt1.tc
Serie: Mr. Robot
Eps2 Mr. Robot Season 2 Episode 2

Mr. Robot Season 2 Episode 2

Mr. Robot Season 2 Episode 2
Season 2
Episode: 2
Air Date: 2016-07-13

angela happy at evil corp. tyrell MIA and joanna has a new bf? wtf? dom leads fbi investigation into five/nine. elliot demands answers from mr. robot.

Episode Title: eps2.0_unm4sk-pt2.tc
Serie: Mr. Robot
Eps10 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)
Season 1
Episode: 10
Air Date: 2015-09-02

“Episodi i fundit i Sezonit 1”: Elioti bën një tjetër zbulim të madh rreth jetës së tij dhe fsociety. Bota e Tajrellit fillon të bëhet më e vogël. Anxhela ka…

Episode Title: eps1.9_zer0-day.avi
Serie: Mr. Robot
Eps8 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 8

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 8

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 8
Season 1
Episode: 8
Air Date: 2015-08-12

Allsafe hakohet dhe Elioti duhet të takohet me White Rose. Tyrell merret në pyetje nga policia ndërsa Eliotit i kujtohet se kush është ai në të vërtetë.

Episode Title: eps1.7_wh1ter0se.m4v
Serie: Mr. Robot
Eps9 Mr. Robot Sezoni 1- Episodi 9

Mr. Robot Sezoni 1- Episodi 9

Mr. Robot Sezoni 1- Episodi 9
Season 1
Episode: 9
Air Date: 2015-08-19

Elioti duhet të përballet me sfidat e së shkuarës dhe të mësohet me familjen e re…

Episode Title: eps1.8_m1rr0r1ng.qt
Serie: Mr. Robot
Eps7 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 7

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 7

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 7
Season 1
Episode: 7
Air Date: 2015-08-05

Mr.Robot përpiqet të rikthejë sërisht grupin e “fsociety”; Angela arrin të krijoje marrëveshje me Colby-n; Tyrell takon sërisht gruan e Scott-it.

Episode Title: eps1.6_v1ew-s0urce.flv
Serie: Mr. Robot
Eps3 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 3

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 3

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 3
Season 1
Episode: 3
Air Date: 2015-07-08

Jeta e Elioti përpiqet të jetë normale po nuk ndodh ashtu kur paraqitet “fsociety”. Gidoni është dyshuesi kryesor që kontrollona serverët në Dulles, kur Tajrell luan një lojë tjetër me…

Episode Title: eps1.2_d3bug.mkv
Serie: Mr. Robot
HD Eps2 Mr. Robot Sezoni – 1 Episodi 2

Mr. Robot Sezoni – 1 Episodi 2

Mr. Robot Sezoni – 1 Episodi 2
HD
Episode: 2
Air Date: 2015-07-01

Elioti duhet të zgjedhë midis ofertës për të punuar për Evil Corp ose për fsociety.

Episode Title: eps1.1_ones-and-zer0es.mpeg
Serie: Mr. Robot
Eps1 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 1

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 1

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 1
Season 1
Episode: 1
Air Date: 2015-05-27

Në MR. ROBOT, Elioti, një inxhenier për sigurinë kompjuterike ditën dhe një mbrojtës i njerëzve natën, rekrutohet nga një grup i panjohur hakerash për të shkatërruar firmën për të cilën…

Episode Title: eps1.0_hellofriend.mov
Serie: Mr. Robot