Search results for "Packy Lee"
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 5
Episode: 6
Air Date: 2019-09-22

Shtohet tensioni në familje pas një lajmërimi të papritur. Tommy vendos në lëvizje planin për Oswald Mosleyn, por mos vallë ka nënvlerësuar kundërshtarin?

Episode Title: Mr Jones
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 5 – Episodi 1
Season 5
Episode: 1
Air Date: 2019-08-25

Në mometin e kolapsit të Wall Street-it, Tommy përballet me rreziqe të reja dhe ndërmerr veprime të guximshme.

Episode Title: Black Tuesday
Eps3 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 3

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 3
Season 3
Episode: 3
Air Date: 2016-05-19

Duke iu kundërpërgjigjur veprimeve të italianëve, Tommy ndjek rrugën e hakmarrjes, e cila e çon në një vend të errët dhe kërcënon të shkëpusë familjen. Ndërkohë, ai thur planet për…

Episode Title: Episode 3
Eps1 Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1

Peaky Blinders Sezoni 3 – Episodi 1
Season 3
Episode: 1
Air Date: 2016-05-05

Është dita e shumëpritur e martesës së Thomas Shelbyt. Një vizitor misterioz vë në rrezik gjithë familjen Shelby dhe Thomasi e gjen veten të përfshirë në një rrjet intrige më…

Episode Title: Episode 1
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 5
Season 2
Episode: 5
Air Date: 2014-10-30

Tommy dhe Grace ritakohen dhe kujtojnë kohërat e vjetra, për këtë ai largohet nga May. Tashmë duhet të thurë planin për të vrarë Marshallin, por edhe t’i shpetojë djallëzive të…

Episode Title: Episode 5
Eps6 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 6 (I FUNDIT)
Season 2
Episode: 6
Air Date: 2014-11-06

Me ardhjen e ditës së Derbit, Tommy përballet me situata të vështira kundrejt armiqve të tij dhe zgjerimit të kompanisë që zotëron. Do ia hedhe paq edhe këtë herë?

Episode Title: Episode 6
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 2 – Episodi 4
Season 2
Episode: 4
Air Date: 2014-10-23

Arthuri merr me forcë klubin Eden të Londrës, ndërkohë që Thomasi dhe trajneria e tij e re e kalit njihen më mirë.

Episode Title: Episode 4
Eps4 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 4

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 4
Season 1
Episode: 4
Air Date: 2013-10-03

Thomasi merr një licencë të ligjshme bastesh dhe punëson Gracen si sekretaren e tij. Xhoni njofton se do të martohet përsëri, por Thomasi nuk e pranon si nuse, prostitutën Lizzie….

Episode Title: Episode 4
Eps5 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 5

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 5
Season 1
Episode: 5
Air Date: 2013-10-10

Vëllezërit Shelby kanë një vizitë të papritur nga një i afërm. Tomasi bashkëpunon dhe njëherë me policinë.

Episode Title: Episode 5
Eps2 Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 2

Peaky Blinders Sezoni 1 – Episodi 2
Season 1
Episode: 2
Air Date: 2013-09-19

Thomas Shelby fillon një grindje me një familje cigane dhe më në fund takohet me inspektorin Campbell për të folur për armët e vjedhura.

Episode Title: Episode 2