Search results for "Sakina Jaffrey"
Eps11 Mr. Robot Season 2 Episode 11

Mr. Robot Season 2 Episode 11

Mr. Robot Season 2 Episode 11
Season 2
Episode: 11
Air Date: 2016-09-14

angela makes an unexpected acquaintance. elliot does the same. dom engages in an interesting ama.

Episode Title: eps2.9_pyth0n-pt1.p7z
Serie: Mr. Robot
Eps4 Mr. Robot Season 2 Episode 4

Mr. Robot Season 2 Episode 4

Mr. Robot Season 2 Episode 4
Season 2
Episode: 4
Air Date: 2016-07-27

elliot friends ray, hopes he can help finally delete mr. robot. dom makes a big discovery. darlene wonders whos the bigger threat– fbi or dark army?

Episode Title: eps2.2_init_1.asec
Serie: Mr. Robot
Eps2 Mr. Robot Season 2 Episode 2

Mr. Robot Season 2 Episode 2

Mr. Robot Season 2 Episode 2
Season 2
Episode: 2
Air Date: 2016-07-13

angela happy at evil corp. tyrell MIA and joanna has a new bf? wtf? dom leads fbi investigation into five/nine. elliot demands answers from mr. robot.

Episode Title: eps2.0_unm4sk-pt2.tc
Serie: Mr. Robot
Eps9 Mr. Robot Sezoni 1- Episodi 9

Mr. Robot Sezoni 1- Episodi 9

Mr. Robot Sezoni 1- Episodi 9
Season 1
Episode: 9
Air Date: 2015-08-19

Elioti duhet të përballet me sfidat e së shkuarës dhe të mësohet me familjen e re…

Episode Title: eps1.8_m1rr0r1ng.qt
Serie: Mr. Robot
Eps7 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 7

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 7

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 7
Season 1
Episode: 7
Air Date: 2015-08-05

Mr.Robot përpiqet të rikthejë sërisht grupin e “fsociety”; Angela arrin të krijoje marrëveshje me Colby-n; Tyrell takon sërisht gruan e Scott-it.

Episode Title: eps1.6_v1ew-s0urce.flv
Serie: Mr. Robot
Eps6 Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 6

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 6

Mr. Robot Sezoni 1 – Episodi 6
Season 1
Episode: 6
Air Date: 2015-07-29

Për të shpëtuar dikë Elioti hakon sistemin e burgut për të liruar një shitës droge, Loja e Tajrellit bëhet e çuditshme Anxhela heton vdekjen e mamasë së saj.

Episode Title: eps1.5_br4ve-trave1er.asf
Serie: Mr. Robot