Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Interceptor (2022)

Një kapitene e ushtrisë duhet të përdorë vitet e saj të trajnimit taktik dhe ekspertizën ushtarake, kur një sulm i njëkohshëm i koordinuar kërcënon stacionin e përgjimit të raketave në distancë që ajo komandon.