Turn off light Favorite Comments () Report
5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Inuyashiki (2018)

Inuyashiki Ichirou është një oficer 58 vjeçar mund të quhet i pafat pasi shoqëria dhe familja nuk e respektojnë.Për më tepër ai zbulon se është i sëmur me kancer dhe i ka mbetur pak kohë jetë.Kur duket sikur gjithçka po shkon për keq, një dritë aliene ndriçon qiellin dhe vendin ku qëndron Ichirou.Ai zgjohet duke mos parë asnjë dëmtim, por më vonë do të kuptojë se i janë dhuruar fuqi prej super-heroi dhe do të fitojë respektin e të gjithëve… vetëm nëse do ketë të tjerë me ato fuqi si ai…