Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Kung Food (2018)

Super Bao, një simite e pafajshme dhe e pasionuar e mbushur me avull, kalon nëpër vështirësi të patreguara dhe më në fund rritet në një hero të madh që shpëton botën e ushqimeve.

Duration: 99 min

Release:

IMDb: 5.4