Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Little Monsters (2019)

Një muzikant dhe njeri i dështuar, rastësisht, bëhet bashkë me një mësuese dhe një personazh televiziv në një ekskursion argëtues, që shndërrohet në luftë për të shpëtuar nga zombit. A do t’i mbrojnë dot fëmijët e vegjël, duke ua fshehur tmerrin që i rrethon?

Duration: 93 min

Release:

IMDb: 6.3