Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Love, Sex & Pandemic (2022) +18

Një film mbi marrëdhëniet e 4 personave seksualisht të lirë dhe jo monogamë. Me rastin e pandemisë atyre iu jepet mundësia të vënë jetët e tyre në vijë. Aty ata kuptojnë sëmundjen e vërtetë nga e cila vuan shpirti i tyre.