" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Malnazidos (2020) a.k.a Valley of the Dead

Muaj pas luftimeve të përgjakshme që lanë pas mijëra të vdekur në llogore. Jan Lozano, kapiten i Brigadës së Pestë ka rënë rob nga toga e kundërshtarit së bashku me një shofer të ri teksa po kryente një mision që i ishte besuar. Mundësia për të vdekur i ekzekutuar së shpejti do të kapërcehet kur të shfaqet një armik i ri i panjohur. Të dyja palët rivale duhet të bashkohen dhe të lënë mënjanë urrejtjen e tyre reciproke në mënyrë që të mbijetojnë.