Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Moglie e marito (2017) a.k.a Husband & Wife

Të martuar prej dhjetë vitesh, dhe në krizë të plotë, një çift mendon për divorcin. Por pas një eksperimenti shkencor të dështuar, ata papritmas e gjejnë veten brenda trupit të njeri-tjetrit.

Duration: 100 min

Release:

IMDb: 6.4