Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Moloch (2022)

Betriek jeton buzë një moçali në veri të Holandës. Kur ajo dhe familja e saj sulmohen nga një i huaj i rastësishëm një natë, Betriek vendos të gjejë një shpjegim. Sa më shumë që gërmon, aq më shumë bindet se po e gjuan diçka e lashtë.