" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Monsters, Inc. (2001)

Në mënyrë që t’i japin energji elektrike qytetit, përbindëshat duhet të trembin fëmijët aq sa ato të ulërasin. Sidoqoftë, fëmijët janë helmues për përbindëshat dhe kur një fëmijë kalon derën, dy përbindësha kuptojnë që ndoshta gjërat nuk janë ashtu siç ata mendonin.