Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Monstrous (2022)

Historia përqendrohet në një grua të traumatizuar që largohet nga ish-burri i saj dhunues me djalin e saj 7-vjeçar. Në strehën e tyre të re, të largët, ata zbulojnë se kanë një përbindësh më të madh dhe më të frikshëm për të përballur.