Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Monstrum (2018) a.k.a. Mulgoe

Jon Gion një komandant besnik i mbretit Jung Jong kthehet në vendlindje për të luftuar një përbindësh që kërcënon jetën dhe pushtetin e mbretit. Me rikthimin e tij kupton që përbindëshi nuk është kërcënimi më i madh i mbretërisë.

Duration: 105 min

Release:

IMDb: 6.1