Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Ne Zha (2021)

Një grup garuesish marrin pjesë në garat e Ligës aziatike. Gjërat vështirësohen kur mes anëtarëve të grupit lindin mosmarrëveshje dhe njëri prej tyre pëson aksident. A do arrijnë ata të fitojnë garën?

Duration: 105 min

Release:

IMDb: 4.7