" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Omerta 6/12 (2021) a.k.a Attack On Finland

Festimet e Ditës së Pavarësisë së Finlandës ndërpriten nga një sulm terrorist në Pallatin Presidencial dhe të ftuarit e shquar merren peng. Ndërsa nis misionin e shpëtimit, oficeri i shërbimit të sigurisë Maks Taner përpiqet të zbulojë se kush po përpiqet të destabilizojë Evropën…