Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Police Story: Lockdown (2013)

Një njeri i cili kerkon hakmarrje pasi ka qenë një kohë të gjatë në burg, merr si peng një oficer të policisë, vajzen e tij, dhe një grup tjerë pengjesh qe në fillim duket sikur janë marrë si pengje të rastesishem por me vonë e shohin që ka qenë e planifikuar të jenë aty si pengje, saktësisht në të njejten ditë ku para 5 vjetëve ku ndodhi një krim…

Duration: 110 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 6.1