Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Pretty Cool Too (2007)

Pas mbarimit të shkollës së mesme,  Walter (Eric Fagundes) merr një celular si një dhuratë e cila mund të zgjidhë të gjitha problemet e tij. Celulari vjen me një xhind personal që mund të kontrollojë këdo, duke përfshirë prindërit tepër mbrojtës të Walter, vëllain e tij bezdisës dhe fqinjët seksi. Me fuqi të tilla të pabesueshme në dispozicion, Walter vendos të bëjë realitet ëndrrat e tij më të egra.