Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Red Tails (2012)

Fituesi i Academy Award Cuba Gooding Jr. dhe i nominuari për Academy Award Terrence Howard udhëheqin një kast të fuqishëm në këtë film epik fluturues të frymëzuar nga aventurat e jetës së vërtetë të njësisë së parë afrikano-amerikane të luftimit që shërbeu në Luftën II Botërore. Itali, 1944. Ndërsa lufta po asgjësonte një nga një forcat aleate në Evropë, një skuadron pilotësh zezakë, të njohur si Aviatorët e programit Taskigi, u jepet më në fund mundësia për të treguar veten në qiell… edhe pse luftojnë me diskriminimin në tokë. Me aksione ajrore që të lënë me gojë hapur dhe efekte emocionuese speciale, Bishtkuqët është një atribut i heronjve të palavdëruar që u ngritën sipër sfidave të jashtëzakonshme dhe si përfundim u lartësuan në histori.