Search results for "1975"
Dog Day Afternoon (1975)

Dog Day Afternoon (1975)

Dog Day Afternoon (1975)
IMDb: 8.0
125 min

Tre hajdutë bankash amatorë planifikojnë të grabisin një bankë. Një grabitje e thjeshtë e bukur: Hyni, merrni paratë dhe ikni. Fatkeqësisht, grabitja e supozuar e pakomplikuar befas bëhet një makth…

Country: 
Genre: Crime, Drama, Thriller