Search results for "1978"
Grease (1978)

Grease (1978)

Grease (1978)
IMDb: 7.2
110 min

Vajza e mirë Sendi dhe Dani u dashuruan gjatë verës. Papritur zbulojnë se janë në të njëjtën shkollë të mesme, a do të jenë në gjendje të rindërtojnë romancën e…

Country: 
Genre: Romance
HD Snake in the Eagles Shadow (1978)

Snake in the Eagles Shadow (1978)

Snake in the Eagles Shadow (1978)
HD
IMDb: 7.5
90 min

Afër fundit te dinastise Ching, dmth ne fillim te shekullit te 20, ne kine kane ngelur vetem dy shkolla rivale te arteve marciale: Kthetra e shqipnjes dhe grushti i gjarperit….

Country: