Search results for "1984"
The Terminator Remastered (1984)

The Terminator Remastered (1984)

The Terminator Remastered (1984)
IMDb: 8.0
107 min

Një vrasës robot nga e ardhmja post-apokaliptike udhëton prapa në kohë për të eliminuar një kameriere, biri i së cilës do të rritet dhe do të çojë njerëzimin në një…

Country: