Search results for "1992"
Sister Act (1992)

Sister Act (1992)

Sister Act (1992)
IMDb: 6.5
100 min

Shfaqja e Motrave: Tregon për një këngëtare klubesh e cila detyrohet të strehohet nga qyteti në një manastir, ajo përfundon duke e kthyer korin e manastirit në një kor unik…

Country: 
Genre: Comedy, Music
Home Alone 2: Lost in New York (1992)

Home Alone 2: Lost in New York (1992)

Home Alone 2: Lost in New York (1992)
IMDb: 6.7
120 min

Një vit pasi Kevinin e harruan në shtëpi dhe iu desh të përballej me dy hajdutë, aksidentalisht ai e gjen veten në qytetin e Nju Jorkut dhe takon disa “fytyra…

Country: