Search results for "1996"
Space Jam (1996)

Space Jam (1996)

Space Jam (1996)
IMDb: 6.4
88 min

Në përpjekje të dëshpëruar për të fituar një ndeshje basketbolli dhe për të fituar lirinë e tyre, Looney Tunes kërkojnë ndihmën e kampionit në pension të basketbollit, Michael Jordan.

Country: