Search results for "1997"
Princess Mononoke (1997)

Princess Mononoke (1997)

Princess Mononoke (1997)
IMDb: 8.4
134 min

Në një udhëtim për të gjetur kurën për një mallkim të një Tatarigami, Ashitaka e gjen veten në mes të një lufte midis perëndive të pyjeve dhe Tatara, një koloni…

Country: 
Bean (1997)

Bean (1997)

Bean (1997)
IMDb: 6.5
89 min

I pandreqshmi Bin dërgohet në Los Angjelos si një kritik arti, për të marrë pjesë në sjelljen e një pikture me famë botërore. Por si gjithmonë, ai do të përfundojë…

Country: 
Genre: Comedy
HD Beverly Hills Ninja (1997)

Beverly Hills Ninja (1997)

Beverly Hills Ninja (1997)
HD
IMDb: 5.5
88 min

Djali i bardhë jetim gjendet nga një fis ninxha, si një foshnje në thesar të braktisur dhe u rrit prej tyre. Haru kurrë nuk u përputh me kulturën e tyre…

Country: 
Genre: Action, Comedy