Search results for "1998"
Out of Sight (1998)

Out of Sight (1998)

Out of Sight (1998)
IMDb: 7.0
123 min

Një grabitës banke në karrierë del nga burgu dhe ndan një moment dashurie reciproke me një Marshalle të SHBA-së që ai ka rrëmbyer.

Country: 
Genre: Comedy, Crime, Romance
Mulan (1998)

Mulan (1998)

Mulan (1998)
IMDb: 7.6
88 min

Mulan, një vajzë e re kineze maskohet si një luftëtar mashkull për të shpëtuar të atin.

Country: 
Armageddon

Armageddon

Armageddon
IMDb: 6.7
151 min

Pasi një asteroid i është drejtuar tokës, për t’iu shmangur zhdukjes së njerëzimit, Një grup gërmuesish nafte mbidhen nga NASA dhe dërgohet në mision në hapsirë.

Country: