Search results for "2003"
Tears of the Sun (2003)

Tears of the Sun (2003)

Tears of the Sun (2003)
IMDb: 6.6
121 min

Një komandant i forcave speciale, e udhëheq skuadrën e tij në një mision në xhunglën Nigeriane, për të shpëtuar një doktoreshë, e cila do t’i bashkohet skuadrës vetëm nëse ata…

Country: 
Genre: Action, Drama, War
Taxi 3 (2003)

Taxi 3 (2003)

Taxi 3 (2003)
IMDb: 5.8
84 min

Emilien dhe Danieli çuditërisht do të bëhen të dy baballarë, mirëpo bashkë duhet të kapin një bandë babagjyshësh.

Country: 
Genre: Action, Comedy
Terminator 3 Rise of the Machines (2003)

Terminator 3 Rise of the Machines (2003)

Terminator 3 Rise of the Machines (2003)
IMDb: 6.3
109 min

Arnold Schwarzenegger ne Rolin e nje ushtari Robot nga e ardhmja i cili udheton per ne toke. Misoni i tij te mbroje nje Djalosh 20 vjecar dhe gruan e tij…

Country: 
HD In Hell (2003)

In Hell (2003)

In Hell (2003)
HD
IMDb: 6.2
98 min

Një burre duhet të mbijetoi nga një burg, i cili është futu pasi ati i kishin vrarë gruan, ai duhet të bëjë një jetë, të tmerrshme që do të luftoi…

Country: