Search results for "2004"
Man on Fire (2004)

Man on Fire (2004)

Man on Fire (2004)
IMDb: 7.7
146 min

Në Meksikë, një ish-vrasës betohet për hakmarrje ndaj atyre që i kryen një akt shumë të keq familjes për të cilën ishte punësuar për ta mbrojtur.

Spider-Man 2 (2004)

Spider-Man 2 (2004)

Spider-Man 2 (2004)
IMDb: 7.4
127 min

Peter Parker është i rrethuar me problemet në dështimet në jetën e tij personale ndërsa ai lufton me një shkencëtar të shkëlqyer të quajtur Doktor Oto Octavius. Spiderman

Country: 
Napoleon Dynamite

Napoleon Dynamite

Napoleon Dynamite
IMDb: 6.9
96 min

Një adoleshent i vetmuar vendos të ndihmojë shokun e tij të ri për të fituar pozicionin si president i klasës në shkollën e tyre të vogël perëndimore, ndërkohë që përballet…

Country: 
Genre: Comedy
The Motorcycle Diaries (2004)

The Motorcycle Diaries (2004)

The Motorcycle Diaries (2004)
IMDb: 7.8
126 min

Dramatizimi i një udhëtimi me motor që Che Guevara bëri në rininë e tij, gjatë të cilit ai gjeti motivin e jetës së tij.

Country: 
Genre: Drama
Torque (2004)

Torque (2004)

Torque (2004)
IMDb: 4.1
84 min

Motoristi Keri Ford fajësohet nga një kapo bande motoristësh për vrasjen e vëllait të kreut të bandës rivale të drejtuar nga Trei (Ice Cube). Ford tani është në arrati në…

Country: 
Genre: Action
HD AVP: Alien vs. Predator (2004)

AVP: Alien vs. Predator (2004)

AVP: Alien vs. Predator (2004)
HD
IMDb: 5.6
101 min

Gjatë një ekspedite arkeologjike në Bouvetøya të Islandes në Antarktik, një ekip arkeologësh dhe shkencëtarë të tjerë e gjejnë veten të kapur në një betejë mes dy legjendave.

Country: