Search results for "2006"
The Painted Veil (2006)

The Painted Veil (2006)

The Painted Veil (2006)
IMDb: 7.4
125 min

Një mjek britanik lufton me epideminë e kolerës në një fshat të vogël kinez, ndërkohë që po jeton një martesë pa dashuri me një grua të pabesë.

Country: 
Genre: Drama, Romance
The Fountain (2006)

The Fountain (2006)

The Fountain (2006)
IMDb: 7.2
97 min

Tomi, një mjek në profesion, mundohet të gjejë kurën për vdekjen, burimin e pavdekshmërisë, për t’i shpëtuar jetën gruas së tij me kancer, Izit.

Country: 
Exiled (2016) a.k.a Fong juk

Exiled (2016) a.k.a Fong juk

Exiled (2016) a.k.a Fong juk
IMDb: 7.2
110 min

Një miqësi krijohet midis një ish-gangsteri dhe dy grupeve vrasësish – atyre që duan ta mbrojnë dhe atyre që u dërguan për ta vrarë.

Country: 
She’s the Man (2006)

She’s the Man (2006)

She’s the Man (2006)
IMDb: 6.3
105 min

Kur vëllai i saj vendos të largohet për disa javë, Viola shkon në shkollën e tij elitare të konviktit, e maskuar si ai, dhe vazhdon të bjeri në dashuri me…

Country: 
Genre: Comedy, Drama, Romance
Just My Luck (2006)

Just My Luck (2006)

Just My Luck (2006)
IMDb: 5.4
103 min

Eshlin e njohin si femrën më me fat në botë. Ajo ka një jetë fantastike deri në çastin që puth një djalë të panjohur… Më tej gjithçka kthehet në ferr.

Country: 
Blood Diamond (2006)

Blood Diamond (2006)

Blood Diamond (2006)
IMDb: 8.0
143 min

Diamantët e përgjakur nxirren nga zona e luftës në Afrikë dhe shiten për të financuar konfliktet.

The Ultimate Gift (2006)

The Ultimate Gift (2006)

The Ultimate Gift (2006)
IMDb: 7.3
114 min

Një miliarder i ndjerë i lë nipit të tij të rritur të llastuar një sërë detyrash të çuditshme për të kryer në mënyrë që të marrë “dhuratën më të madhe”…

Country: 
Genre: Drama, Family, Romance
One Night with the King (2006)

One Night with the King (2006)

One Night with the King (2006)
IMDb: 6.2
123 min

Në vitet biblike, një vajzë maskon origjinën e saj çifute kur mbreti persian Kserksi vjen për të kërkuar një nuse të re në mesin e nënshtetasve të tij. Dhe këtu…

Country: 
Genre: Drama
Van Wilder 2: The Rise of Taj (2006)

Van Wilder 2: The Rise of Taj (2006)

Van Wilder 2: The Rise of Taj (2006)
IMDb: 4.9
97 min

Taxh Mahal Badalandabad lë Kolegjin Kollixh pas, për korridoret e Universitetit Kamford në Londër. Duke kërkuar të vazhdojë doktoraturën, ai e gjen veten duke u dhënë mësim një grupi studentësh…

Country: 
Genre: Comedy
World Trade Center (2006)

World Trade Center (2006)

World Trade Center (2006)
IMDb: 5.9
129 min

Kur Qendra Botërore e Tregëtisë shembet pas sulmit terrorist në 11 Shtator 2001, jeta e dy oficerëve të Autoritetit të Portit ndryshon përgjithmonë. Pas përpjekjes për të shpëtuar njerëzit nga…

Country: 
HD Fearless (2006)

Fearless (2006)

Fearless (2006)
HD
IMDb: 7.6
104 min

Ky film tregon historinë per mjeshtrin kinez te Arteve Marciale Huo Yuanjia (1869-1910). Huo Yuanjia ishte themelues dhe mësues shpirtëror i federates se sportit Jin Wu.

Country: 
Genre: Action, Drama
HD Apocalypto (2006)

Apocalypto (2006)

Apocalypto (2006)
HD
IMDb: 7.8
139 min

Mbretëria Maja këmbngulin krerët kyç, për ti zën robë disa fise tjera për ta ndertuar një tempull të ri por nje njeri bën një sakrific të çmuar për ta liruar…

Country: