Search results for "2009"
Where the Wild Things Are (2009)

Where the Wild Things Are (2009)

Where the Wild Things Are (2009)
IMDb: 6.7
101 min

I etur për arrati dhe aventurë, një djalë i vogël ikën nga shtëpia dhe lundron për tek një ishull i mbushur me krijesa që do ta bëjnë atë mbretin e…

Genre: Drama, Family, Fantasy
Year One (2009)

Year One (2009)

Year One (2009)
IMDb: 4.9
97 min

Pasi dëbohen nga fisi i tyre, dy gjuetarë-mbledhës ndeshen me personazhe biblike dhe përfundimisht përfundojnë në qytetin e Sodomës.

Country: 
Genre: Adventure, Comedy
Star Trek

Star Trek

Star Trek
IMDb: 7.9
127 min

Xhejms Taiberius Kërk përpiqet të ndjekë gjurmët e të atit. Zoti Spok e kontrollon me kujdes. Ndërkohë që një Romulian hakmarrës nga e ardhmja krijon vrima të zeza në përpjekje…

3 Idiots (2009)

3 Idiots (2009)

3 Idiots (2009)
IMDb: 8.4
170 min

Dy miq të fillojnë një kërkim për një mik të humbur. Në këtë udhëtim, ata ndeshen me një bast të gjatë të harruar, një martesë që ata duhet të prishin,…

Country: 
Genre: Comedy, Drama
Dead Man Running (2009)

Dead Man Running (2009)

Dead Man Running (2009)
IMDb: 6.0
92 min

Nik është një ish i burgosur që i ka borxh 100 mijë dollarë kriminelit të madh Tajgo. Ai bashkohet me shokun e tij për të gjetur paratë pasi Tajgo i…

Country: 
Sin Nombre (2009)

Sin Nombre (2009)

Sin Nombre (2009)
IMDb: 7.6
96 min

Adoleshentja nga Hondurasi Sajra ribashkohet me të atin për të tentuar realizimin e ëndrrës për të shkuar në SHBA. Shkuarja në Meksikë është hapi i parë i këtij udhëtimi, pasi…

Country: 
Van Wilder: Freshman Year (2009)

Van Wilder: Freshman Year (2009)

Van Wilder: Freshman Year (2009)
IMDb: 5.3
98 min

Van Uilldër fillon vitin e parë të studimeve në Kolegjin Kollixh dhe i hyn një aventure për të liruar shkollën nga shtypja seksuale dhe moslejimi i festave , duke bërë…

Country: 
Genre: Comedy
Inglourious Basterds (2009)

Inglourious Basterds (2009)

Inglourious Basterds (2009)
IMDb: 8.3
153 min

Në Francën e pushtuar nga Nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore, një plan për të vravë liderin e Nazistëve nga një grup ushtarësh çifut të SHBA-së rastësis me planin hakmarrës…

Country: 
Hachi: A Dog’s Tale (2009)

Hachi: A Dog’s Tale (2009)

Hachi: A Dog’s Tale (2009)
IMDb: 8.1
93 min

Një dramë e bazuar mbi historinë e vërtetë të një profesori kolegji dhe një qeni të cilin ai e merr në shtëpi.

Country: 
Genre: Drama, Family
The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)

The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)

The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)
IMDb: 6.3
118 min

Të fajësuar pa të drejtë nga një kriminel për vrasjen e një prifti, vëllezërit MekManus duhet të dalin prej andej nga janë fshehur për të luftuar për drejtësi në Boston.

Country: 
HD The Marine 2 (2009)

The Marine 2 (2009)

The Marine 2 (2009)
HD
IMDb: 5.0
95 min

Në një udhëtim të cilën, rreshteri i marinsave Xho Linud (DiBiase) dhe gruaja e tij Robin marrin pjesë në një festë VIP kur katastrofa qëllon. Disa terroristë të pamëshirshëm shfaqen…

Country: