Search results for "2010"
Life as We Know It (2010)

Life as We Know It (2010)

Life as We Know It (2010)
IMDb: 6.5
114 min

Dy të rritur beqarë bëhen kujdestarë të një vajze jetime kur miqtë e tyre më të mirë vdesin në një aksident.

Country: 
Genre: Comedy, Drama, Romance
Dante’s Inferno: An Animated Epic (2010)

Dante’s Inferno: An Animated Epic (2010)

Dante’s Inferno: An Animated Epic (2010)
IMDb: 6.6
88 min

Dante udhëton nëpër nëntë rrathët e Ferrit — Limbo, Epsh, Grykësia, Lakmia, Zemërimi, Heretikë, Dhuna, Mashtrimi dhe Tradhtia — në kërkim të dashurisë së tij të vërtetë, Beatriksën.

Country: 
Kidnapped (2010)

Kidnapped (2010)

Kidnapped (2010)
IMDb: 6.4
85 min

Tri kriminelë të maskuar hyjnë me forcë në një shtëpi në Madrid duke mbajtur peng një familje dhe duke u përpjekur të vjedhin ç’të mundin…

Country: 
Genre: Horror, Thriller
Third Star (2010)

Third Star (2010)

Third Star (2010)
IMDb: 7.3
92 min

Xhejmsi dhe tre miqtë e tij më të ngushtë gjatë gjithë jetës shkojnë në një udhëtim të paparë në zonën mahnitëse bregdetare të Gjirit Barafundle në West Wales. Ajo që…

Country: 
Genre: Drama
The Back-up Plan (2010)

The Back-up Plan (2010)

The Back-up Plan (2010)
IMDb: 5.3
104 min

Një komedi romantike rreth një gruaje e cila lind binjakë nëpërmjet mbarsjes artificiale dhe ku gjen dashurinë e saj në të njëjtën ditë.

Country: 
Genre: Comedy, Romance
14 Blades (2010)

14 Blades (2010)

14 Blades (2010)
IMDb: 6.3
114 min

Katërmbëdhjetë shpatat janë vendosur gjatë Dinastisë së Mingut dhe u përqendruan në një agjent të shërbimit sekret (Donnie Yen) në gjykatën e perandorit i cili është tradhtuar dhe përndjekur pas…

Country: 
Undisputed 3: Redemption (2010)

Undisputed 3: Redemption (2010)

Undisputed 3: Redemption (2010)
IMDb: 7.4
96 min

TETË BOKSIERË ELITË – të dënuar nga burgje të sigurisë së lartë nga e gjithë bota – sillen së bashku nga një sindikatë e fshehtë e fuqishme kumari për një…

Country: 
Genre: Action, Thriller
Unstoppable (2010)

Unstoppable (2010)

Unstoppable (2010)
IMDb: 6.7
98 min

Një tren mallrash gjysmë milje i gjatë pa ekuipazh po i afrohet një qyteti në mënyrë të rrezikshme për shkak të një defekti. Një inxhinier veteran dhe një makinist i…

Country: 
Genre: Action, Thriller
HD Tron Legacy (2010)

Tron Legacy (2010)

Tron Legacy (2010)
HD
IMDb: 6.8
125 min

Djali i krijuesit të një bote virtuale shkon të takojë babanë e tij dhe përfundon brënda botës që i ati kishte krijuar.

Country: 
Shutter Island (2010)

Shutter Island (2010)

Shutter Island (2010)
IMDb: 8.1
138 min

Kur marshalli Tedi Daniels (DiCaprio) mbërrin në azilin e kriminelëve të çmendurve në Ishullin e Izoluar, ajo që fillon si një hetim rutine shumë shpejt merr një kthesë djallëzore. Ndërsa…

Country: