Search results for "2011"
Headhunters (2011)

Headhunters (2011)

Headhunters (2011)
IMDb: 7.5
100 min

Rogeri, një hajdut arti, përpiqet të vjedhë një pikturë me vlerë nga Klasi, një ish-ushtar. Së shpejti, ai e gjen veten në një situatë të vështirë dhe mëson se gruaja…

Country: 
Spy Kids 4: All the Time in the World (2011)

Spy Kids 4: All the Time in the World (2011)

Spy Kids 4: All the Time in the World (2011)
IMDb: 3.5
89 min

Fëmijët Spiunë vijnë të përtëritur në këtë film të katërt me protagonistë Jessica Alba dhe Joel McHale, të cilët luajnë prindërit e fëmijëve të rinj spiunë, Rebekës dhe Sesilit, ndërsa…

Country: 
Genre: Action, Comedy, Family
My Week with Marilyn (2011)

My Week with Marilyn (2011)

My Week with Marilyn (2011)
IMDb: 6.9
99 min

Kolin Klark, një punonjës i zotit Lorenc Olivier, tregon çfarë ndodhi mes Olivierit dhe Marilin Monroe në xhirimet e filmit “Princi dhe aktorja”.

Genre: Drama, Romance
The Iron Lady (2011)

The Iron Lady (2011)

The Iron Lady (2011)
IMDb: 6.4
105 min

Një Margaret Theçer e moshuar që flet me praninë imagjinare të bashkëshortit të saj,i cili ka vdekur së fundmi. Ndërkohë që ajo përpiqet të pajtohet me vdekjen e tij, ndërhyjnë…

Genre: Drama, History
Amy George (2011)

Amy George (2011)

Amy George (2011)
IMDb: 5.7
95 min

Xhesi 13-vjeçar dëshiron të bëhet artist dhe duke besuar se jeta e tij e zakonshme, e klasës së mesme e ka lënë të papërgatitur, ai niset të kërkojë egërsinë dhe…

Country: 
Genre: Drama
Red Dog (2011)

Red Dog (2011)

Red Dog (2011)
IMDb: 7.4
92 min

Bazuar në historinë e vërtetë legjendare të Qenit të Kuq i cili bashkoi një komunitet të përçarë në Australi teksa kërkonte të zotin e tij…

Genre: Comedy, Drama, Family
A Gang Story (2011) a.k.a. Les Lyonnais

A Gang Story (2011) a.k.a. Les Lyonnais

A Gang Story (2011) a.k.a. Les Lyonnais
IMDb: 7.0
102 min

U RREGULLUA! Edmondi dhe Serge formojnë Gang des Lyonnais, një bandë përgjegjëse për grabitje të shumta të armatosura në vitet 1970.

Country: 
Genre: Crime, Drama
Contagion (2011)

Contagion (2011)

Contagion (2011)
IMDb: 6.6
106 min

Gjithçka fillon me shfaqjen e një virusi vdekjeprurës dhe mundësitë e një grupi doktorësh dhe shkencëtarësh që të ndalojmë përhapjen e tijë, që mund të drejtojë në zhdukjen e rracës…

Ironclad (2011)

Ironclad (2011)

Ironclad (2011)
IMDb: 6.1
121 min

Në Anglinë e shekullit të trembëdhjetë, një Kalorës Templari dhe disa nga burrat e Baronit, luftojnë për të mbrojtur Kalanë e Rochester kundër mbretit tiranik Xhonit.

Country: 
Source Code (2011)

Source Code (2011)

Source Code (2011)
IMDb: 7.5
93 min

Kur ushtari i dekoruar Kapiten Kollter Stivens zgjohet brenda trupit të një mashkulli të panjohur, ai zbulon se është pjesë e një misioni për të gjetur bombarduesin e një treni…

Country: 
Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)

Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)

Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)
IMDb: 6.5
26 min

Kur Sidni shkatërron padashje gurin e vyer të Krishtlindjeve të Manit, ai përfundon në listën e të këqinjve të santës.

Country: 
My Way (2011)

My Way (2011)

My Way (2011)
IMDb: 7.7
137 min

Frymëzuar nga një histori e vërtete. Qershor Shik punon për fermën e gjyshit Tatsuo se, ndërsa Koreja e kolonizuar nga Japonia.

Country: 
1911 Revolution (2011)

1911 Revolution (2011)

1911 Revolution (2011)
IMDb: 5.8
121 min

Një dramë historike bazuar në themelimin e Republikës së Kinës, kur forcat nacionaliste të udhëhequra nga Sun Yat-sen përmbysi Dinastia Qing.

Country: 
HD The Woman (2011)

The Woman (2011)

The Woman (2011)
HD
IMDb: 6.0
101 min

Kur një avokat i suksesshëm kap vendin dhe përpjekjet për të “shtrënguar” atë, një anëtar tjeter i fundit i mbetur si një klan idhunshëm vendos jetën e familjes së tij…

Country: 
Genre: Drama, Horror
HD Rise of the Planet of the Apes (2011)

Rise of the Planet of the Apes (2011)

Rise of the Planet of the Apes (2011)
HD
IMDb: 7.6
105 min

Gjatë eksperimenteve në gjetjen e një kure për sëmundjen e Alzheimer,një shimpanze gjenetikisht e modifikuar përdor inteligjencë të madhe për të çuar veten dhe shimpazetë e tjera drejt lirisë.

Country: 
HD Machine Gun Preacher (2011)

Machine Gun Preacher (2011)

Machine Gun Preacher (2011)
HD
IMDb: 6.8
129 min

Historia e Sam Childers, i cili nga nje drogaxhi i rendomte kthehet ne nje besimtar te devotshem, dhe pas kesaj gjithcka fillon ti ece mire. Me pas niset ne nje…

Country: