Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)

Brenda natës, një bandë guximtarësh duhet të zbulojnë atë që po rrënon qytetin e tyre të errët dhe të shkretë Raccoon. Vendi, dikur qendër e lulëzuar, është shndërruar në një qytet fantazmë rrëqethës ku njerëzit kthehen në zombi. Kjo ndodh pas mbylljes së papritur të gjigantit farmaceutik “Umbrella Corporation”. Kompania është e përfshirë në krijimin e armëve biologjike dhe bën eksperimente gjenetike, të cilat kanë shkaktuar kaosin në qytet. A mund t’i mbijetojnë protagonistët kësaj nate të gjatë?