Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Seaspiracy (2021)

Një i apasionuar pas jetës në oqean, vendos të dokumentojë dëmin që njerëzimi i bën specieve detare dhe zbulon korrupsionin alarmues global.