5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Mr. Robot

Një dramë bashkëkohore dhe rezonante kulturore për një programues të ri, Elliot, i cili vuan nga një çrregullim antilocial i keq dhe vendos që ai mund të lidhet vetëm me njerëzit duke i hakuar ata. Ai zotëron aftësitë e tij si një armë për të mbrojtur njerëzit për të cilët kujdeset. Elliot do ta gjejë veten në kryqëzimin midis një firme sigurie në internet për të cilën punon dhe organizatave të nëntokës që po rekrutojnë atë për të rrëzuar Amerikën e korporatave.

TV Status: Returning Series

Duration: 43 min

Release:

TMDb: 7.9