Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Shkembimi (2021) +18

KUJDES! FILMI MUND TE SHIKOHET VETEM NE KANALIN E YOUTUBE ZYRTAR TE DRILON HOXHES! Jetët paradoksale të dy vëllezërve, njëri në Shqipëri e tjetri në Amerikë, historitë e të cilëve bashkohen dhe ndahen në momentin e trashëgimit të pronave. Një problem thelbësor i vendit tonë që për shkak të kësaj pasojat i vuajnë pasardhësit dhe pikërisht pjesa aksion e filmit fillon kur rrëmbehet vajza e njërit prej vëllezërve, gjë e cila do vërë në provë dashurinë e të dashurit të saj. Dashuria për vajzën bën që të sakrifikojë këdo, dhe i verbuar nga dashuria merr përsipër çdo lloj rreziku për ta pasur vajzën sërish pranë.

Genre: ActionComedyCrimeShqipetar

Duration: