" frameborder="0" allowfullscreen>
Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

Spy Kids 4: All the Time in the World (2011)

Fëmijët Spiunë vijnë të përtëritur në këtë film të katërt me protagonistë Jessica Alba dhe Joel McHale, të cilët luajnë prindërit e fëmijëve të rinj spiunë, Rebekës dhe Sesilit, ndërsa luftojnë me Mbajtësin e Kohës. Robert Rodriguez edhe për një herë akoma del nga skenari i vet duke futur veteranët e Fëmijëve Spiunë Alexa Vega dhe Daryl Sabara në këtë vazhdim jashtëzakonisht gazmor!

Duration: 89 min

Release:

IMDb: 3.5