Search results for "Aaron Moses"
Ghosthunters (2016)

Ghosthunters (2016)

Ghosthunters (2016)
IMDb: 3.2
90 min

Kur njëri prej tyre humbet gruan dhe vajzën e tij në duart e një vrasësi serial, një skuadër që merret me gjueti fantazmash është e vendosur të kapi shpirtrat e…

Country: 
Genre: Horror