Search results for "Abbie Cornish"
Dakota (2022)

Dakota (2022)

Dakota (2022)
IMDb: 6.0
96 min

Filmi përqëndrohet tek Keit, një vejushë që e ka humbur të shoqin në luftën në Afganistan dhe që së bashku me vajzën e saj po mundohen të mbajë fermën në…

Country: 
Genre: Adventure, Family