Search results for "Abi Casson Thompson"
Cam Girls (2021) +18

Cam Girls (2021) +18

Cam Girls (2021) +18
IMDb: 3.0
85 min

Xhena, Kelli dhe Nesi e kanë gjetur veten të kyçura gjatë izolimit. Me pak për të bërë nëpër shtëpi dhe me shumë kohë në duar, vajzat ndërveprojnë me njëra-tjetrën duke…

Country: 
Genre: Romance
Cupid (2020)

Cupid (2020)

Cupid (2020)
IMDb: 5.5
83 min

KUPIDI – Fei, një nxënëse gjimnazi, që praktikon magjinë e zezë, thërret Kupidin, vrasësin e dashurisë, për t’u hakmarrë ndaj bashkëmoshatarëve, të cilët i punuan një rreng tmerrësisht turpërues.

Country: 
Genre: Horror