Search results for "Adam Sandler"
Anger Management (2003)

Anger Management (2003)

Anger Management (2003)
IMDb: 6.2
2 min

Dejv Buznik është një biznesmen i cili dënohet gabimisht me një program për menaxhimin e zemërimit, ku takon një instruktor agresiv.

Country: 
Genre: Comedy
Hustle (2022)

Hustle (2022)

Hustle (2022)
IMDb: 7.3
117 min

Një skaut basketbolli zbulon një lojtar fenomenal lojërash rruge ndërsa është në Spanjë dhe e sheh shansin si mundësinë e tij për t’u rikthyer në NBA.

Country: 
Genre: Comedy, Drama, NETFLIX
50 First Dates (2004)

50 First Dates (2004)

50 First Dates (2004)
IMDb: 6.8
99 min

Henri Roth është një burrë që ka frikë të angazhohet në një lidhje derisa ai takon të bukuren Lusi. Ata takohen dhe Henri më në fund mendon se ka gjetur…

Country: 
Genre: Comedy, Romance
Uncut Gems (2019)

Uncut Gems (2019)

Uncut Gems (2019)
IMDb: 8.1
135 min

Një argjendar në Nju Jork është gjithmonë në kërkim të rezultatit tjetër të madh, bën një seri bastesh të niveleve të larta që mund të çojnë në humbjen e jetës….

Country: 
Genre: Crime, Thriller