Search results for "Adivi Sesh"
Major (2022)

Major (2022)

Major (2022)
IMDb: 8.3
150 min

Bazuar në jetën e majorit Sandeep Unnikrishnan, i cili ra dëshmor në aksion gjatë sulmeve të nëntorit 2008 në Mumbai dhe si pasojë iu dha Ashoka Chakra, çmimi më i…

Country: 
Genre: Action, Drama, History